Kaq duhet të prisni në kufirin në Tabanoc

Kaq duhet të prisni në kufirin në Tabanoc

Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Nga LAMM njoftojnë se në vendkalimin kufitar Tabanoc për dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

“Nga data 18.08.2022 deri më 12.09.2022 në rrugën Ohër – Resnjë nëpërmjet Galiçicës, komunikacioni është ndërprerje nga ora 09:00 deri në ora 15:30 për shkak të punimeve ndërtimore (asfaltim). Punimet kryhen vetëm në ditë pune”, njoftojnë nga LAMM.

LEXO EDHE:

Back to top button