KFOR-i ka dërguar ushqim bazës së tyre në pjesën veriore me dy helikopter

Kjo formë e dërgimit po bëhet për shkak të vendosjes së barrikadave në veri, dhe kjo shihet në një video të siguruar nga Kanal10.

“KFOR-it dërgon ushqim bazës së tyre në pjesën veriore përmes linjës ajrore për shkak të bllokimit të rrugës nga barrikadat”.

Kujtojmë se ka disa ditë që në veri janë vendosur barrikadat nga serbët lokal atje dhe nuk janë duke i larguar edhe pasi Kosova ka shtyrë zgjedhjet lokale në komunat veriore. Kosova, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe institucionet e tjera perëndimore kanë kërkuar heqjen e barrikadave si dhe uljen e tensioneve.

 

LEXO EDHE:

Back to top button