KSHZ: Dalja deri në 18:30 ka qenë 48,46%

KSHZ: Dalja deri në 18:30 ka qenë 48,46%

KSHZ doli me konferencë për media duke vlersuar se procesi zgjedhor ka kaluar i qetë dhe ka pas dalje relativisht të madhe të qytetarëve. Novaci me daljen më të madhe. Në linjën pa pagesë janë lajmëruar 10 qytetarë. Votimi do të vazhdoj në ato vendvotime ku është ndërprerë nga një orë. Dalja deri në orën 18:30 ka qenë 48.46%.

LEXO EDHE:

Back to top button