Kuvend, seancë për zgjedhjen e nënkryetarëve dhe formimin e trupave punues

Kuvend, seancë për zgjedhjen e nënkryetarëve dhe formimin e trupave punues

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancën e tretë. Në rend dite të së cilës është Propozim-vendimi për përcaktimin e numrit të nënkryetarëve të Kuvendit, ndërsa para deputetëve është edhe Propozim-vendimi për themelimin e trupave punues të përhershëm.

Seanca është caktuar për në orën 14:00.

LEXO EDHE:

Back to top button