LSDM-ja nuk ka vendosur akoma se çfarë qëndrimi do të mbajë për referendumin

LSDM-ja nuk ka vendosur akoma se çfarë qëndrimi do të mbajë për referendumin

LSDM-ja nuk ka vendosur akoma se çfarë qëndrimi do të mbajë për referendumin, nëse ai organizohet. Sipas grupit parlamentar të kësaj partie, Kuvendi duhet ta vlerësojë nismën e opozitës. Por ata shtojnë se referendumi, nuk është në interes të qytetarëve.

“Ky është një proces retrograd i cili vetëm se do ta çojë Republikën e Maqedonisë në izolime dhe do ta kthejë në kohë të shkuara dhe aspak nuk jemi në linjë të njëjtë kur flitet për atë se si të ecet në rrugën evropiane. Në asnjë moment nuk kemi thënë se nuk duam ta dëgjojmë mendimin e qytetarëve. Për ne është shumë i rëndësishëm mendimi i qytetarëve dhe drejtimi proevropian i vendit dhe jemi të bindur se sjellim vendimet e duhura për vendin tonë”, tha Martin Kostovski, LSDM./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button