Maqedoni, 23 tetori ditë jopune për gjithë qytetarët

Me rastin e Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase, e premte, 23 tetor, do të jetë ditë jopune për të gjithë qytetarët, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

- Advertisements -

MPPS ua uron festën e 23 tetorit të gjithë qytetarëve të vendit.

 

LEXO EDHE:

Back to top button