Mazhoranca heq dorë nga ndalesa e grumbullimeve familjare

Mbaroi debati mbi amendamentet ndaj propozim-ligjit për mbrojtjen e popullsisë nga sëmundjet ngjitëse. Pushteti pajtohet me kërkesën e opozitës për lehtësimin e masave për mbajtjen e detyrueshme të maskave. Maskat mbeten të detyrueshme në hapësira të hapura dhe të mbyllura përveç: aktiviteteve sportive në hapësira të hapura dhe hapësira të mbyllura.

- Advertisment -

Pushteti ka hequr dorë edhe nga ndalesa e grumbullimeve familjare, përveç ndalesës për ahengje familjare. Ndërsa nuk u pranuan dy amendamentet e opozitës shqiptare. Deputeti i partisë Alternativa kërkoi që harxhimet për kurim nga Kovid-19 në klinika private të paguhen nga Fondi Shëndetëso.

LEXO EDHE:

Back to top button