Mbledhje e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane

Mbledhje e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane

Në Kuvend për sot është caktuar mbledhja e nëntë e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane.

Në mbledhje do të prezantohet analiza e Institutit për Menaxhim të Mirë dhe Perspektiva Euroatlantike në temën: “Çka duan të rinjtë – Profesionet e së ardhmes kërkojnë aftësi sot” .

LEXO EDHE:

Back to top button