Mexhiti fton drejtorin e shkarkuar që të bëhet pjesë e kabinetit të tij

Mexhiti fton drejtorin e shkarkuar që të bëhet pjesë e kabinetit të tij

Ministri i Shëndetësisë Fatmir Mexhiti i bëri thirrje ish drejtorit te Kardiokirurgjisë Sashko Jovev që të bëhet pjesë e kabinetit të tij, si këshilltar nacional për kardiokirurgji.

Mexhiti pohoi se nuk ka asgjë personale me Jovevin dhe se ai do të vazhdojë të jetë pjesë e Klinikës.

“Profesori do të vazhdojë të punojë si punonjës shëndetësor dhe do të jetë më i lirë nga detyrat administrative, do të ketë më shumë kohë për pacientët. Shkarkimi është në drejtim të përmirësimit të shërbimeve shëndetësore”, tha Mexhiti

LEXO EDHE:

Back to top button