Microsoft edhe njëherë përsërit: Nëse nuk e dëshironi vetë, ne do të përditësojmë Windows për ju!

Microsoft edhe njëherë përsërit: Nëse nuk e dëshironi vetë, ne do të përditësojmë Windows për ju!

Edhe nëse dëshironi të vazhdoni të përdorni Windows 10, 21H2, Microsoft përfundimisht do të përditësojë automatikisht pajisjet tuaja në versionin 22H2. Nuk ka asnjë fjalë se kur do të ndodhë ky përmirësim.

 

 

 

Versioni “22H2” do të jetë gjithashtu versioni përfundimtar i sistemit operativ, megjithëse do të vazhdojë të marrë përditësime sigurie deri më 14 tetor 2025.

Kompania me bazë në Redmond ndaloi shitjen e licencave për Windows 10 Home, Pro dhe Workstation në janar, megjithëse kjo vlen vetëm për shkarkimet dixhitale të Windows 10 që përdoruesit blenë direkt nga faqja e Microsoft. Ka ende shumë dyqane që shesin shkarkime dhe kopje fizike.

 

 

 

Windows 11 po fiton një pjesë në rritje të tregut global, duke arritur një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej 23.01 në maj, sipas Statcounter. Por Microsoft ka të ngjarë të jetë i zhgënjyer kur të shohë që sistemi i tij operativ më i fundit të bjerë shumë prapa Windows 10, i cili ka një pjesë tregu prej 73.46%.

LEXO EDHE:

Back to top button