Milloshovski: Me shkurtimin e afateve, pushteti tregon mosrespektim ndaj deputetëve


Deputeti i VMRO-DPMEN-së, Antonio Milloshovski ka reaguar rreth afateve për përgatitje që iu janë dhënë deputetëve për debatin rreth materialit voluminoz të programit për formimin e qeverisë së re. Ai thekson se me shkurtimin e afatit për përgatitje për një debat të shëndoshë parlamentar, pushteti po tregon mos respekt drejt deputetëve.

“Rreth caktimit të seancës për votimin e Qeverisë, mirë është të dihet, si ka qenë më parë dhe si është tani, rreth ditëve që u janë dhënë deputetëve dhe mediumeve për tu përgatitur për debat dhe kritika rreth materialit voluminoz të programit për formimin e qeverisë së re”, ka shkruar mes tjerash Milloshovski.

LEXO EDHE:

Back to top button