ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Европски фронт одржи собир вечерва на плоштадот Македонија

Европски фронт одржи собир вечерва на плоштадот Македонија

По Врапчиште и средбата со жителите во селата на Шар планина, Европскиот фронт одржи собир вечерва на плоштадот Македонија, со почеток во 20 часот, во текот на денот, кандидатите за пратеници и носителите на листи од соодветните области продолжија со средбите со граѓаните во избирачките единици во рамки на кампањата за парламентарните избори.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button