ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

МТСП – 11 Октомври неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2022 година (вторник), Ден на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.
Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button