ВЕСТИЗАБАВА

Огледало нокти: Тренди маникир кој ќе го обожавате!

Новиот тренди маникир, кои изгледа дека многумина го обожаваат, е ефект на огледало на вашите нокти. Мора да признаеме изгледа одлично, без разлика дали станува збор за целосна покриеност на ноктот или само мали детали.

Advertisements

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button