ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Тошковски: Предизборната атмосфера е мирна и без инциденти

Тошковски: Предизборната атмосфера е мирна и без инциденти

Техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски оценува дека предизборната атмосфера е мирна и без инциденти. Тој истакна дека врз основа на информациите со кои располага, безбедносната состојба насекаде во државата е стабилна.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button