Modelet e krijuara nga inteligjenca artificiale do të konkurrojnë në konkursin e parë të bukurisë së AI

Modelet e krijuara nga inteligjenca artificiale do të konkurrojnë në konkursin e parë të bukurisë së AI

Është shpallur konkursi i parë i bukurisë në botë me inteligjencën artificiale (AI).

Bota magjepsëse e modelimit dhe modës ka përqafuar teknologjinë AI, dhe modelet e krijuara nga inteligjenca artificiale do të zënë skenën qendrore në konkursin e bukurisë Miss AI.

Konkursi shpallet nga World AI Creator Awards (WAICA) në partneritet me Fanview. Sipas përshkrimit të tyre, është një program çmimesh globale i dedikuar për të njohur arritjet e krijuesve të AI në të gjithë botën. Fenview është një platformë abonimi që mundëson përmbajtjen e AI dhe kombinon mesazhet e AI, shënimet zanore dhe analitikën, me synimin për të rritur fitimet e krijuesve.

Konkurs bukurie me modele të krijuara nga AI

Konkursi do të jetë i hapur për të gjithë krijuesit që qëndrojnë pas një modeli të krijuar nga AI dhe do të jetë i pranishëm në rrjetet sociale. Garuesit duhet të jenë të paktën 18 vjeç për të marrë pjesë dhe të konsiderohen për konkurs. Pjesëmarrësit do të gjykohen në bazë të faktorëve të tillë si ndërveprimi i fansave dhe zgjerimi i audiencës në platforma të tilla si Instagram.

Së bashku me standardet konvencionale si bukuria dhe teknologjia, do të gjykohet përdorimi i tyre i mjeteve të inteligjencës artificiale – për të krijuar vepra dixhitale të artit. Kjo nuk është e gjitha – kreativiteti dhe vëmendja e tyre ndaj detajeve do të jenë gjithashtu të rëndësishme, siç do të jetë e rëndësishme edhe ekuilibri dhe përgjigjet e tyre unike. Aspekte të tjera janë më shumë të lidhura me teknologjinë, të tilla si fitimi i pikëve për zbatimin e mjeteve të AI. Sipas faqes së internetit, konkursi synon të festojë krijuesit në ballë të inteligjencës artificiale.

Disa nga pyetjet gjatë procesit të inboardimit janë:

-Si i fitoni aktualisht paratë përmbajtjes së modelit tuaj?
-Cilat janë të ardhurat tuaja totale mujore nëpër platforma?
-A mund të na tregoni më shumë për modelin tuaj të AI, të shpjegoni se si e keni krijuar dhe pse?
-Nëse modeli juaj i AI mund të fliste, cila do të ishte ëndrra e tij për ta bërë botën një vend më të mirë?
-Çfarë teknologjie keni përdorur për të krijuar modelin tuaj të AI?

Fituesi i konkursit të bukurisë do të marrë një çmim në të holla prej 5000 dollarësh dhe rritje të shikueshmërisë në platformën Fenview. Krijuesit do t’i jepet gjithashtu akses në një program mentorimi me vlerë 3,000 dollarë dhe mbështetje për marrëdhëniet me publikun me vlerë më shumë se 5,000 dollarë.

Ky konkurs gjithashtu mund të thotë diçka më shumë se si AI mund të ndikojë në industrinë moderne.

LEXO EDHE:

Back to top button