MPB: 749 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën e mbajtjes së mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 749 shkelje.

Ministria e Punëve të Brendshme u apelon qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button