Nëse je në lidhje me këtë shenjë astrologjike, ja çfarë duhet të dish

Nëse je në lidhje me këtë shenjë astrologjike, ja çfarë duhet të dish

Jeni në lidhje me një djalë/ burrë të shenjës së Demit? Ju me fat, pasi do ju tregojmë çdo gjë që duhet të dini për meshkujt e kësaj shenje. Nga ajo që duhet të prisni kur takoheni me të e deri tek mënyra se si ta kënaqni, ‘Mindbodygreen‘ ju tregon gjithçka që duhet të keni parasysh:

Demi është shenja e dytë e vitit astrologjik dhe është një shenjë e tokës. Demi udhëhiqet gjithashtu nga Venusi, planeti i dashurisë dhe bukurisë në astrologji, gjë që e bën Demin të vlerësojë veçanërisht kënaqësitë e thjeshta, por edhe luksin.

Kur bëhet fjalë për meshkujt Demi, kuptoni se ata priren të jenë njerëz goxha të drejtpërdrejtë, nuk janë frikacakë, ndaj merrni parasysh fjalët dhe veprimet e tyre. Demi do të thotë atë që mendon.

Disa fjalë kyçe të tjera që lidhen me meshkujt Demi përfshijnë:

-Praktik
-I ngadalshëm dhe i qëndrueshëm
-Kokëfortë
-Sensual
-I besueshëm
-Krijues

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, Demi është i shqetësuar për prakticitetin dhe përkushtimin. Burrat Dem, kanë qëndrueshmëri të madhe. Falë sundimtarit të tyre planetar, Venusit, meshkujt Dem gjithashtu kanë një butësi të caktuar që i bën ata të ndihen të besueshëm dhe të sigurt për të tjerët. Është shumë e mundur që ata të jenë gjithashtu tërheqës, pasi Venusi është planeti i bukurisë, por Demi shpesh është shumë i përulur për të kuptuar se sa të bukur janë.

Megjithatë edhe pse nuk zemërohen shpejt, mund të jenë kokëfortë.

LEXO EDHE:

Back to top button