Nga sot ngrijnë çmimet e produkteve të qumështit dhe “pastave”

Nga sot ngrijnë çmimet e produkteve të qumështit dhe “pastave”

Prej sot makaronat në dyqanet në Maqedoni do të jenë më të lira për 15 për qind, kurse produktet e qumështit për 10 për qind, krahasuar me çmimet nga 1 marsi. Këtë e parasheh vendimi për uljen dhe “ngrirjen” e çmimeve të makaronave dhe produkteve të qumështit nga 16 mars deri më 31 maj, të cilin e miratoi pesë ditë më parë Qeveria e RMV-së.

 

LEXO EDHE:

Back to top button