Një burrë nga Ohri i ka “rrëmbyer” një milion e shtatëqind mijë denarë nga kartela e një anglezeje

Një burrë nga Ohri i ka “rrëmbyer” një milion e shtatëqind mijë denarë nga kartela e një anglezeje

Personi dyzet e një vjeçar nga Ohri, ka përdorur pa leje 1.700.000 denarë nga kartela bankare e një banor në Angli.

SVR Ohër sot ka bërë të ditur se kundër N.S.L.(41) me vendbanim të përkohshëm në Ohër është paraqitur kallëzim penal për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale “shmangie”.

– Më datë 21 shtator të këtij viti ka përdorur në mënyrë të paautorizuar kartelën bankare të një 86-vjeçareje, banuese në Angli, me vendbanim të përkohshëm në Ohër, për të cilën kujdesej dhe pa dijeninë e saj ka kryer disa transaksione monetare. . Me këtë i raportuari ka fituar dobi pasurore kundërligjore prej 1.700.000 denarë, njofton zëdhënësi i RSV Ohër, Stefan Dimoski. 

LEXO EDHE:

Back to top button