Një metodë radikale për të lënë duhanin – do ta provonit?

Një metodë radikale për të lënë duhanin - do ta provonit?

Jeni të vetëdijshëm se pirja e duhanit është e dëmshme për ju dhe se është një zakon që do t’ju duhet ta hiqni nga jeta juaj në një moment.

Ne ju sjellim një metodë që ka ndihmuar shumë njerëz dhe nuk kushton pothuajse asgjë ta provoni, ndaj ndoshta këtë herë do ta hiqni vërtet këtë zakon të keq dhe të dëmshëm.

Merrni një lugë gjelle sodë buke dhe hidheni në një gotë me ujë. Përziejini derisa soda e bukës të tretet plotësisht. Pijeni këtë koktej dy herë në ditë në javën e parë, por nëse nuk e lini duhanin gjatë së njëjtës javë, pini këtë pije një herë në ditë në javën e dytë.

Nëse nuk e duroni dot shijen ose keni probleme me tretjen, në vend që ta pini solucionin, përdorni atë si gargarë sa herë që ndjeni dëshirën për të ndezur një cigare.

A do ta provonit këtë metodë radikale?

LEXO EDHE:

Back to top button