NQP: Transporti publik nesër sipas orarit javor, teleferiku i Vodnos nuk do të funksionojë

NQP: Transporti publik nesër sipas orarit javor, teleferiku i Vodnos nuk do të funksionojë

Ndërmarrja publike e transportit Shkup njoftoi se nesër transporti publik do të funksionojë sipas orarit javor, ndërsa teleferiku Vodno nuk do të funksionojë.

Siç sqarohet në njoftim, biletaritë e Qendrës së Transportit dhe ajo në Gjorçe Petrov do të jenë në shërbim nga ora 07:00 deri në ora 14:00.

LEXO EDHE:

Back to top button