Numri 1 i formula Lewis Hamilton, ka rival serioz në vitin 2021

Lewis Hamilton triumfoi në garën e mbajtur në Bahrein, megjithatë performancat e Red Bull në kualifikime dhe Grand Prix janë arsye e madhe për optimizëm se viti 2021, aty ku do të jetë një garë e ashpër.

- Advertisements -

Në secilin prej katër sezoneve të fundit, britaniku ka qenë një fitues i padiskutueshëm. Më e afërt që dikush arriti të përfundonte para tij në renditje ishte në vitin 2017, kur Sebastian Vettel e përfundoi vitin me 317 pikë me 363 të tij.

Që atëherë, Hamilton ka përfunduar në krye të kampionatit me 88 pikë në vitin 2018, 87 pikë në 2019 dhe 124 pikë në atë 2020.

LEXO EDHE:

Back to top button