Pak pas pranimit të fajësisë, Don Xhon publikon pamje nga gjykata

Pak pas pranimit të fajësisë, Don Xhon publikon pamje nga gjykata

Reperi Don Xhon ka publikuar një fotografi në Instastoryn e tij në të cilën shihet në gjykatë.

Ai është dënuar me dy mijë euro gjobë për armëmbajtje pa leje, shkruan Paparaci.

Siç raporton “Betimi për Drejtësi” aktgjykimi ndaj tij u shpall të premten. Sipas aktgjykimit, i njëjti është obliguar të paguajë edhe shpenzimet procedurale dhe atë 30 euro në emër të paushallit gjyqësor dhe 50 euro për kompensimin e viktimave të krimit.

Paraprakisht, në seancën fillestare të mbajtur në po të njëjtën ditë, pas leximit të aktakuzës nga prokurori Hivzi Bajraktari, i akuzuari Isufi është deklaruar fajtor.

“Ndjehem shumë i penduar dhe shpresoj të mos ndodhë më kurrë”, ka thënë Isufi.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, në gusht të 2022-ës ka ngritur aktakuzë kundër Xhonatan Isufit, të cilin e ngarkonte me veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

LEXO EDHE:

Back to top button