“Plant” – një aplikacion që ndihmon në kujdesin e bimëve të brendshme dhe të llojeve të tjera

"Plant" - një aplikacion që ndihmon në kujdesin e bimëve të brendshme dhe të llojeve të tjera

Kushdo që dëshiron të ketë në dorë një botanist, i cili jo vetëm që do t’ju ofrojë një sërë informacionesh se si të kujdeseni për lloje të ndryshme bimësh, por gjithashtu do t’ju kujtojë rregullisht se kur është koha për të ujitur, rimbushur ose mbushur, atëherë patjetër duhet t’i jepni asaj. një provë “Bimë”.

Përveç informacionit dhe këshillave klasike se si të kujdeseni rregullisht për bimët, të optimizuara plotësisht për fillestarët që nuk kanë pasur kurrë mundësi të kujdesen për bimët më parë, si dhe për ata që kanë një hapësirë ​​jetese ose një kopsht të mbushur me bimë, ” Planta” gjithashtu lejon njohjen e bimëve me një skaner të integruar.

Është ndërtuar edhe një mjet për matjen e nivelit të dritës, i cili është shumë i rëndësishëm kur bimëve duhet t’u sigurohet një pozicion i përshtatshëm, d.m.th nëse bima ka nevojë për më shumë ekspozim ndaj dritës apo hijes, si dhe një shtesë e veçantë që do të ndihmojë. diagnostikoni nga çfarë vuan bima (ose është thjesht e pakujdesur për të) dhe të gjeni një trajtim që do ta ndihmojë bimën të rikuperohet.

Aplikacioni është mjaft i lehtë për t’u përdorur dhe është i zbukuruar me një ndërfaqe të këndshme, ndërsa duke shtuar bimën e parë bëhet e qartë se sa i zhvilluar është dhe sa i dobishëm mund të jetë.

Megjithatë, duhet të dini gjithashtu se versioni falas është mjaft i kufizuar, dhe për të gjitha opsionet duhet të paguani një tarifë mujore për edicionin premium që kushton 3.26 euro në muaj (39.15 euro në vit).

LEXO EDHE:

Back to top button