Priten çmimet e reja për derivatet e naftës


Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do t’i publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi në mesnatë dhe do të zgjasin deri të hënë e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, për gjysmë denari u shtrenjtua vetëm benzina Euro-Super BS-95.

LEXO EDHE:

Back to top button