Protesta para Bashkisë së Tiranës, Policia e Shtetit merr masat

Protesta para Bashkisë së Tiranës, Policia e Shtetit merr masat

Sot në orën 10 do zhvillohet sërish protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranës.

Policia e Shtetit shqiptar ka njoftuar se prej orës 9:30 e në vijim do ketë bllokim të përkohshëm të qarkullimit të mjeteve, në bulevardin kryesor pranë Bashkisë së Tiranës. Sugjeron që të gjithë drejtuesit e mjeteve të përdorin rrugë  alternative, deri në përfundim të tubimit, si Unaza e Mesme dhe Unaza e Madhe.

“Gjatë disa tubimeve të mëparshme, të zhvilluara nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, në sheshin para Bashkisë Tiranë, janë evidentuar raste të përsëritura të kundërshtimit të forcave të policisë, përdorimit dhe hedhjes së molotovëve e sendeve të tjera, në drejtim të Bashkisë Tiranë, duke rrezikuar seriozisht jetën dhe shëndetin e punonjësve të policisë dhe vetë pjesëmarrësve në tubime. Policia u përsërit thirrjen organizatorëve, drejtuesve dhe pjesëmarrësve në tubime për të respektuar ligjin dhe për t’u distancuar nga çdo akt dhune”, thuhet në njoftimin e Policisë së Shtetit.

LEXO EDHE:

Back to top button