Protestojnë studentët në Shqipëri, kërkojnë rikthimin në auditorë

Të gjitha universitetet në Shqipëri do ta zhvillojnë mësimin online sipas një vendimi të marrë nga Komiteti Teknik i Ekspertëve.

Ashtu edhe siç ishte paralajmëruar, dhjetëra studentë kanë dalë për të protestuar kundër këtij vendimi përpara Ministrisë së Arsimit.

Me pankarta nëpër duar dhe me të pajisur me maska studentët për protestojnë për vendimin e marrë në 4 ditë përpara se të fillonte mësimi.

Ata kërkojnë rikthimin në auditore.

LEXO EDHE:

Back to top button