Regjistrohen 459 shkelje për mosmbajtje të maskës


Në 24 orët e fundit janë regjistruar 459 shkelje për mosmbajtjen e maskës. Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona

LEXO EDHE:

Back to top button