Rikthehen maskat në Mal të Zi: Vendosja është e detyrueshme në dyqane, institucione publike dhe disa vende të tjera

Rikthehen maskat në Mal të Zi: Vendosja është e detyrueshme në dyqane, institucione publike dhe disa vende të tjera

nstituti për Shëndetin Publik të Malit të Zi ka mbajtur një konferencë të jashtëzakonshme lidhur me situatën aktuale epidemiologjike, të shkaktuar nga pandemia e virusit COVID-19.

Drejtori i IJZ-së, Igor Galiq, tha se për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve dhe të shtruarve në spital, janë rikthyer disa prej masave për parandalimin e numrit të rasteve me coroanvirus.

LEXO EDHE:

Back to top button