Së shpejti N’BREK’in NEWS, emisioni satirik që i bën shikuesit e ALSAT-it pjesë të tij!

Së shpejti N’BREK’in NEWS, emisioni satirik që i bën shikuesit e ALSAT-it pjesë të tij!

Së shpejti në ALSAT vjen emisioni satirik N’BREK’in NEWS. Ky emision i cili do t’i bëjë pjesë të rëndësishme shikuesit e ALSAT-it, do të paraqesë një anë tjetër të lajmeve, duke ua servuar ato përmes komentimit në formë satirike nga aktorët Jeton Zogjani dhe Fadil Veseli. Ju, shikuesit e ALSAT-it, do të bëheni pjesë e këtij emisioni, përmes dërgimt te videove dhe fotove në WhatsApp dhe Viber në numrin +389 70 405 555 , duke na informuar për problemet që u tangojnë juve dhe të afërmit tuaj. N’BREK’in NEWS, përveç tjerash, do të komentojmë lajmet dhe problematikat që e prekin shoqërinë tonë në atë formë që publiku do i kuptojë shumë më lehtë dhe në një gjuhë më të thjeshtë, jashtë asaj zyrtares. Çdo javë, në ALSAT, na ndiqni së shpejti në N’BREK’in NEWS

LEXO EDHE:

Back to top button