Seanca të katër komisioneve parlamentare

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot seanca do të mbajnë komisionet për arsim, shkencë dhe sport, transport, lidhje dhe ekologji, për sistemin politik dhe marrëdhëniet mes bashkësive dhe Komisioni legjislativ-juridik. Në rend dite të Komisionit për Arsim është propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsim të lartë, në lexim të parë të parashtruar nga deputetët e maxhorancës. Komisioni për transport dhe lidhje do ta shqyrtoj Propozim ligjin për plotësime dhe ndryshme të Ligjit për ndërtim në procedurë të shkurtër.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button