Seancë e Komitetit për marrëdhënie mes bashkësive

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot seancë do të mbajë Komiteti për marrëdhënie mes bashkësive.

- Advertisment -

Në seancë duhet të zgjidhet kryetari dhe nënkryetari i Komitetit.

LEXO EDHE:

Back to top button