Sekreti i martesës së gjatë të Joe Biden dhe gruas së tij, thonë ata, është veprimi i mirë në shtrat

Sekreti i martesës së gjatë të Joe Biden dhe gruas së tij, thonë ata, është veprimi i mirë në shtrat

Presidenti amerikan Joe Biden me shaka u tha kolegëve se çelësi i një martese të gjatë dhe të lumtur është seksi i mirë, për të cilin ndër të tjera flitet edhe në librin e ri për zonjat e para amerikane.

“Gruaja amerikane – Transformimi i Zonjës së Parë Moderne, nga Hillary Clinton në Jill Biden” është një libër nga korrespondentja e Shtëpisë së Bardhë të New York Times, Katie Rogers, botuar këtë javë. Seksioni mbi seksin përbën vetëm disa paragrafë në librin prej 276 faqesh, por tashmë është bërë kryefjalë e mediave.

Rogers shkruan se Biden vendosi të mos kandidojë për president në vitin 2004, dhe ai e njoftoi vendimin për bashkëpunëtorët pasi Jill Biden hyri në dhomë e veshur me një bluzë të shkurtër dhe skaliti mesazhin “JO” në stomakun e saj.

Biden, tani 81 vjeç, i tha një grupi mbështetësish në atë kohë se ai nuk ishte shumë i interesuar të kandidonte për president.

“Më mirë të qëndroj në shtëpi dhe të bëj dashuri me gruan time derisa fëmijët e mi flenë”, tha ai.

Zëdhënësi i tij hodhi poshtë vetëm komentin e shefit të tij, duke zbuluar se senatori i atëhershëm Biden ishte “vërtet dhe plotësisht i dashuruar me gruan e tij”, shkruan Rogers në librin e tij.

Libri flet gjithashtu për vuajtjet që kaloi presidenti aktual amerikan kur gruaja e tij e parë, Neilia dhe vajza Naomi vdiqën në një aksident automobilistik në vitin 1972. Ai u martua me Jill në 1977, por Rogers shkruan se ai duhej ta kërkonte atë pesë herë përpara se ajo të pranonte.

LEXO EDHE:

Back to top button