Selmani: Përplasjet nuk i ndihmojnë proceset


Përplasjet në BDI për postet ministrore, sipas ekspertit Bashkim Selmani, nuk janë në të mirë të zhvillimeve në Kuvend dhe as në interes të proceseve që kanë të bëjnë me pozitën e shqiptarëve në vend. Selmani vlerëson se një mandate tjetër bashkëqeverisës i LSDM-së dhe BDI-së nuk është garancë për luftën ndaj krimit dhe korrupsionit, por vlerëson se për këtë do të kenë presion nga bashkësia ndërkombëtare.

LEXO EDHE:

Back to top button