“Setec” hap sallonin e ri në Aerodrom

Kompania “Setec” promovoi investimin e ri . Kjo kompani, e cila është ndër liderët në tregtinë e mallrave teknike, hapi një qendër të re shitjesh. Në “Setec Premium” me lokacion në Aerodrom, qytetarët do të mund të gjejnë trendët më të fundit botërore në teknologji. Teknikë të bardhë, pajisje shtëpiake dhe shumë produkte tjera për shtëpinë dhe biznesin janë në dispozicion të qytetarëve tashmë edhe në salloni e ri “. “Me rastin e hapjes së sallonit “Premium Setec”, ofrohet edhe zbritje, madje për disa produkte deri në 50%, si dhe mundësi pagese me këste. “Setec” në tregun vendor operon që nga viti 1993.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button