Stuhi e fuqishme në Prishtinë, bie edhe breshër

Stuhi e fuqishme në Prishtinë, bie edhe breshër

Para pak minutave ka filluar një stuhi e fuqishme në Prishtinë e përcjellë me shi e breshër të rrëmbyeshëm dhe erë të fuqishme.

Ditët e fundit kishim një vapë të madhe në tërë vendin.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button