Tetovë, protesta kundër shtrenjtimit të rrymës


Sonte protesta të reja kundër shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike. Një protestë është caktuar në Tetovë, më fillin në ora 19 në sheshin “Iliria”. Kurse në Kërçovë protesta është anuluar dhe do të zhvillohet javën e ardhshme. Sipas paralajmërimeve të organizatorëve, protestat në disa qytete nuk do të ndërpriten deri në përmbushjen e kërkesave. Më saktë, bëhet fjalë për anulimin e vendimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës për shtrenjtimin e rrymës, uljen e çmimit për 46 për qind, Tatim të Vlerës së Shtuar më të ulët dhe shpërbërjen e Komisionit.

LEXO EDHE:

Back to top button