Tre gjëra që femrat duan që meshkujt të bëjnë në takimin e parë

Tinder, aplikacioni i takimeve, kreu kërkime për të përcaktuar, ndër të tjera, tre gjërat që gratë duan që burrat të bëjnë në takimin e parë.

Tinder, aplikacioni i takimeve, kreu kërkime për të përcaktuar, ndër të tjera, tre gjërat që gratë duan që burrat të bëjnë në takimin e parë.

8,000 burra dhe gra të moshës 18 deri në 24 vjeç morën pjesë në hulumtim. Rreth 91 për qind e burrave dhe 94 për qind e grave ranë dakord se ka qenë e vështirë të gjesh dashuri në vitet e fundit.

Shumica e beqarëve (53 përqind e meshkujve dhe 68 përqind e femrave) janë në kërkim të një lidhjeje serioze. Tinder më pas zbuloi se çfarë duan vërtet femrat kur dalin për herë të parë me një partner të mundshëm:

1. Që burrat të sigurohen që të kthehen në shtëpi të sigurt (55 përqind e grave e thanë këtë)

2. Lëre telefonin ndërsa flet me ta (55 përqind)

3. Jepu atyre komplimente të sinqerta (50 përqind)

“Njerëzit duan marrëdhënie më shumë se kurrë, por në një mënyrë që nuk është e nxituar apo e pasinqertë. Në kohët moderne, ata duan të flasin për çështje të rëndësishme dhe qëllime afatgjata dhe të lidhen në mënyra kuptimplota”, thotë Tinder.

LEXO EDHE:

Back to top button