Twitteristët goditën kur Instagram dhe Facebook ranë: Zuckerberg na shkelmoi!

E ndërsa prishja e përkohshme i mërziti disa, të tjerë vendosën të bëjnë shaka me të gjithë situatën

Reagimet për rënien e këtyre rrjeteve sociale vërshuan platformën X (Twitter), rrjetin e Elon Musk.

“Pra, tani ne jemi të gjithë në X për të raportuar se facebook nuk po funksionon?”, “Epo, për sa më përket mua, ata as nuk duhet të më kthejnë prapa”, “Do të ishte në të vërtetë mirë nëse nuk më ktheve kurrë”, “Na ka shkelmuar Zuckerberg”, janë disa nga reagimet e H. Shikoni memet dhe shakatë e përplasjes së Messenger, Instagram dhe Facebook më poshtë.

LEXO EDHE:

Back to top button