Ulet lehtë çmimi i naftës në Shqipëri

Ulet lehtë çmimi i naftës në Shqipëri

Bordi i Transparencës në Shqipëri vendosi sot pas mbledhjes së radhës, që çmimi i naftës të jetë 238 lekë [2 euro] për litër, me një rënie prej 2 lekësh në krahasim me çmimin e mëparshëm.

Benzina do të shitet me çmimin 218 lekë [1.8 euro] për litër, ndërsa gazi me çmim 81 lekë [0.68 euro] për litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 15 Korrik ora 18.00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

LEXO EDHE:

Back to top button