Vazhdojnë kontrollet e shtuara në trafik, gjobiten 214 vozitës në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (04.02.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka gjobitur gjithsejtë 214 vozitës dhe atë: 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 8 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 18 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes. Policia ka gjobitur edhe 8 vozitës që kanë kaluar në të kuqe në semaforë, 22 të tjerë për tejkalim të shpejtësisë, 6 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 73 për parkim të parregullt.

LEXO EDHE:

Back to top button