“VMRO DPMNE dhe VLEN nuk janë kundër intergrimeve”

“VMRO DPMNE dhe VLEN nuk janë kundër intergrimeve”

As VMRO DPMNE dhe as Koalicioni Vlen, nuk janë kundër integrimeve në BE dhe kjo mund të jetë një bazë e mirë për zgjidhjen e ndonjë ngërçi për koalicione të ardhshme mes tyre. Kështu mendon gazetarja Katarina Sinadinovska.

Ajo këtë e vlerësim e dha në kontekst të vlerësimeve se subjektet shqiptare për koalicione të ardhshme do kërkojnë ndryshime kushtetuese ku komuniteti bullgar të futet në kushtetutë.

Gazetari Sefer Tahri, mendon se nga 9 maji do të fillojë një histori e re politike në vend.

Të dy flisnin në kuadër të emisionit Programi 200 (që transmetohet sot në pra 18:00 në Alsat). Edhe Sinadinoska edhe Tahiri thonë se fushata për raundin e parë presidencial edhe pse korrekte ka pasur mesazhe tejet kontradiktore, siç thonë ata me raste “komike” dhe “Skizofrenike”./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button