“Vyshket” agjenda e gjelbër e BDI-së

“Vyshket” agjenda e gjelbër e BDI-së

Grupi i zjarrit para banorëve të Sarajit duke numëruar dështimet e BDI-së në Qeveri përmendën edhe agjendën e gjelbër për të cilën thanë se në zgjedhjet e fundit morën votat, ndërsa tani po heqin dorë nga drejtimi i këtij dikasteri.

“Sot cenimi i Agjendës së Gjelbër dhe ndotja e mjedisit jetësorë është kërcënimi ndaj sigurisë, siç është edhe korrupsioni dhe krimi i organizuar. Prandaj, Qeveria, komunat dhe të gjitha institucionet tona duhet të bashkëngjiten dhe ne do të angazhohemi për këtë, të bëhemi lider rajonal dhe evropian në politikat e Agjendës së gjelbër”, deklaroi Ali Ahmeti- kryetar i BDI-së.

LEXO EDHE:

Back to top button