YouTube do të ofrojë më shumë se 75 lojëra falas në ueb dhe në aplikacione celulare

YouTube do të ofrojë më shumë se 75 lojëra falas në ueb dhe në aplikacione celulare

Gjatë muajve të fundit, disa përdorues të YouTube kanë pasur akses në një seri mini-lojërash falas dhe së shpejti të gjithë do ta marrin atë. Një seksion i ri “Të luajtshme” do të shfaqet në menynë “Eksploro”.

Luaj pa abonim

Fillimisht do të ketë më shumë se 75 lojëra që të gjithë përdoruesit do të jenë në gjendje t’i luajnë drejtpërdrejt në ndërfaqen përmes së cilës ata hyjnë normalisht në YouTube, si në desktop ashtu edhe në aplikacionet celulare në iOS dhe Android. Lëvizja është e ngjashme me atë që bëri Netflix disa vite më parë, por në rastin e YouTube, qasja në lojëra nuk kërkon një abonim.

Playables është një mënyrë e re, argëtuese dhe interaktive për të shijuar YouTube, tha kompania, duke theksuar se fokusi është te lojërat “të lehta dhe argëtuese” si Angry Birds, Words of Wonders, Cat D rope” dhe të ngjashme. Edhe pse të thjeshta, lojërat ju lejojnë gjithashtu të regjistroni përparimin tuaj dhe të gjurmoni rezultatet tuaja më të mira.

Nëse ende nuk i shihni ato në ndërfaqen tuaj në YouTube, jini të durueshëm – të gjithë përdoruesit do të kenë qasje.

LEXO EDHE:

Back to top button