Zaev: Do të punojmë për të arsyetuar besimin e deputetëve dhe qytetarëve


“Zaev do të punojmë që të arsyetojmë besimin e deputetëve dhe qytetarëve. Do të bëjmë përpjekje që të zbusim dëmet ekonomike të shkaktuara nga koronavirusi. Do të ndërtojmë institucione që do të punojnë për të na mbrojtur nga armiku i padukshëm, koronavirusit. Nga fillimi i mandatit do të sigurojmë mekanizma për një administratë efektive”, tha Zaev duke shtuar se tani është koha për drejtësi dhe disiplinë.

“Ligjet janë miratuar, tani është koha për zbatimin e tyre. Procesi i integrimit vazhdon edhe më fuqishëm, qeveria është e përgatitur për hapjen e kapitujve me Bashkimin Evropian”, u shpreh kryeministri Zoran Zaev.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/1003077700144420/

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button