Zgjidhje interesante: Pse disa shoferë i vendosin kunjat prej druri në pjesët e ajrosjes së veturës?!

Zgjidhje interesante: Pse disa shoferë i vendosin kunjat prej druri në pjesët e ajrosjes së veturës?!

Kunjat zakonisht vendosen në pjesët anësore në mënyrë që të mos ndërhyjnë në zgjedhjen e funksioneve në tastierën qendrore.

Kunjat prej druri në kanalet e ajrit të veturës?

Duket e çuditshme, por ka kuptim dhe me sa duket gjithnjë e më shumë shoferë po e përdorin këtë opsion.

Cili është qëllimi i tij?

Kabina e automjeteve me aroma! Thjesht zgjidhni një vaj esencial sipas dëshirës tuaj dhe spërkatni disa pika mbi rriqrën.

Kur vendoset në grilën e ventilimit, do të përhapë erëra të këndshme në të gjithë automjetin për një kohë të gjatë.

Ato zakonisht vendosen në ndenjat anësore në mënyrë që të mos ndërhyjnë në zgjedhjen e funksioneve në tastierën qendrore. Tapat e shisheve të verës gjithashtu thithin mirë aromat.

LEXO EDHE:

Back to top button