Zhduken dy vajza në Prishtinë

Zhduken dy vajza në Prishtinë

Dy vajza janë zhdukur në Prishtinë, njëra në rrugën “Caraleva” dhe tjetra në rrugën “Shaip Kamberi”.

Raportohet se vajzat janë larhuar nga shtëpia dhe nuk janë kthyer më.

“Rr. “Caraleva”, Prishtinë 25.10.2023 – NN. Ankuesi mashkull kosovar me 02.11.2023 ka raportuar se me datën e cekur vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më”.

“Rr. “Shaip Kamberi”, Prishtinë 30.10.2023 – 14:00. Ankuesi mashkull kosovar me 02.11.2023 ka raportuar se me datën e cekur vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më”, thuhet në njoftimi ne policisë së Kosovës.

LEXO EDHE:

Back to top button