692 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (13/14.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 692 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button