725 sanksione për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (17/18.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë janë regjistruar gjithsejtë 725 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button